Sanitarije
Moje kupatilo - moja oaza
Klasične, bijele ili elegantne sanitarije u bojama daju nove mogućnosti personalizacije kupatila. Završna glazura u boji sanitarijama omogućava jedinstven izgled i garanciju visoke otpornosti na abraziju, kiseline i termalni udar.

Ako je vašem kupatilu potrebno ažuriranje, bilo da se radi o potpunom remontu ili brzom osvježenju, Ceralmy je dobro mjesto za pogledati trendove iz svijeta modernih kupatila.

Trendovi mogu zvučati i izgledati prilično privremeno, kao nešto što brzo dolazi i brže prolazi, ali s vremena na vrijeme možemo prigrliti nešto “trendovsko”. Iako neki od hrabrijih i neobičnijih trendova možda nemaju dugovječnost, često ostavljaju dubok pečat u vizualnom identitetu kupaonice.

Svakako, klasični, bezvremenski izgled kupatila je vječan, no, ako nam date šansu, rado ćemo pronaći i ponuditi nešto za vas, nešto što će prkositi vremenu.

Većina naših sanitarija je proizvedena i uvezena iz zapadnih zemalja, pa tako nudimo nova tehnička i stilska rješenjim za svoje kupce.

apegrupo
balterio
Floor Experts
Grohe
Atlas Concorde
Valvex
newker
Pamesa
Colorker
Oset
Dualgres
Benesol
INSTAGRAM

Ceralmyco

Ako planirate renoviranje stambenog ili poslovnog objekta, čestitamo! Uistinu je krasno konačno početi živjeti (i) raditi u mjestu koje vividno opisuje vaš duh.