Carpe(t) Diem – iskoristi s(t)an

Carpe(t) Diem – iskoristi s(t)an

Najfinija meka obloga za pod koju možete zamisliti dolazi u obliku – tepiha, najljepšeg ukrasa svake prostorije.

Bilo da je vaš životni prostor skučen ili prostran, tepih je uvijek dobra ideja. Za male prostorije, onaj koji se prostire od zida do zida, čini da prostor izgleda većim nego što jeste, dajući tako prostoru hotelski “šmek”. Veće sobne prostirke djeluju kao efikasna pregrada između cjelina, a osim toga odličan su zvučni i toplotni izolator.

Naš salon nudi širok spektar tepiha, podnih obloga, itisona i prostirki, boja i tekstura koje će se uklopiti u svaki dom.

Ako nas je ičemu naučio Aladin i njegova priča o čarobnoj lampi, to je onda naklonost prema magičnom tepihu koji nas može uvesti u čarobni svijet snova. Pravi tepih može dodati prijeko potrebni “dodatni glamur”, blještavilo boja inače prigušenoj prostoriji, može dočarati raspoloženje daleke kulture i uvijek pruža zabavnu pozadinu za Instagram za vaše fotografije. Ovdje ćemo pogledati neke od naših omiljenih prostirki i pokazati vam neke ideje, kako se tepisi mogu uklopiti u svaki stil enterijera.

Neutralne boje tepiha poput sive popeti će se na vrh trendova u 2022. To je odlična vijest, budući da je neutralne boje lako uklopiti u bilo koju vrstu stila ili teme. Bilo da vaš duh oslikava boho, eklektični stil ili pak sofisticirani glamur, siva je dobrodošla u svakom slučaju.
Još jedna boja kojoj kažemo veliko “da”, je živopisna nijansa azurno plave. Sve dok imate azurno plavu (ili sivu), u svom enterijeru, teško ćete pogriješiti u odabiru.