Ceralmyco sanitarije

Ceralmyco sanitarije

Klasične, bijele ili elegantne sanitarije u bojama daju nove mogućnosti personalizacije kupatila. Završna glazura u boji sanitarijama omogućava jedinstven izgled i garanciju visoke otpornosti na abraziju, kiseline i termalni udar.

Šta odabrati?

Kolekcija Ceralmyco sanitarija uključuje ponudu boja: cementno siva, smeđa, zelena, svijetloplava, plava, siva, crna i bijela….

Osim umivaonika i sanitarnih školjki nudimo veliki izbor daski za školjke, koje se mogu kupiti u paru ili pojedinačno.

Ako ste ovdje došli da pronađete ponudu sanitarija za vaše novo kupatilo, ili pak želite znati malo više o našoj ponudi pročitajte par redaka u nastavku:

Ako je vašem kupatilu potrebno ažuriranje, bilo da se radi o potpunom remontu ili brzom osvježenju, Ceralmy je dobro mjesto za pogledati trendove iz svijeta modernih kupatila.

Trendovi mogu zvučati i izgledati prilično privremeno, kao nešto što brzo dolazi i brže prolazi, ali s vremena na vrijeme možemo prigrliti nešto “trendovsko”. Iako neki od hrabrijih i neobičnijih trendova možda nemaju dugovječnost, često ostavljaju dubok pečat u vizualnom identitetu kupaonice.

Svakako, klasični, bezvremenski izgled kupatila je vječan, no, ako nam date šansu, rado ćemo pronaći i ponuditi nešto za vas, nešto što će prkositi vremenu.

Većina naših sanitarija je proizvedena i uvezena iz zapadnih zemalja, pa tako nudimo nova tehnička i stilska rješenjim za svoje kupce.

Ako se pak odlučite za luksuzniji izgled kupaonice, koji će trajati gotovo vječno, tu su sanitarije made in Italy, a oni koji imaju visoke estetske zahtjeve, znaju koliko nam ta etiketa znači. Da, važno nam je kako izgleda naše kupatilo!

Biramo samo najbolje dizajnerske kupaonice u najnovijim savremenim stilovima, koje su pogodne za vrhunski i luksuzni dizajn kupaonica. Znamo da je dizajn jedna stvar, ali kvalitet proizvoda za lijepe luksuzne kupaonice nam je važniji i nikada ne bismo odabrali ugradnju lijepog izgleda, da kvaliteta izrade jednostavno nije tu. Znamo da je važno da kada naši kupci otvore svoje isporuke, dizajn i kvalitet nadmaše njihova očekivanja!

Unutar naših izložbenih prostorija, možemo ponuditi najbolje od najboljeg, te veliki izbor umivaonika, slavina, kadu izrađenim u najnovijim prekrasnim vizualnim rješenjima.

Hromirani materijali, moderni izgled slavina u zlatnoj boji, nikl i nehrđajući čelik pružaju bezbroj mogućnosti.

A ako ste ipak, zaljubljenici u tradicionalna kupatila, imamo prekrasan izbor tradicionalnih i modernih samostojećih kupatila napravljenih od bijele kamene smole i lijevanog željeza za kvalitetu i krutost.

Bez obzira na vaše zahtjeve za kupaonicu ili enterijer, mi u Almyceral imamo sjajan tim stručnjaka koji mogu razgovarati o vašim individualnim zahtjevima i dati vam informacije o svakom traženom proizvodu, a možemo vam ponuditi i stručne savjete u vezi sa procesom izgradnje/renoviranja kupatila koji mogu mnogo pomoći.

Ako kupite sanitarije kod nas, možete biti sigurni da ćete dobiti našu najbolju uslugu. Također možemo ponuditi osobu posvećenu vašem konkretnom projektu.

Da biste razgovarali o svom projektu ili odgovorili na bilo koja vaša prodajna i tehnička pitanja, kontaktirajte nas na:

+387 (0)32 456 300