Najbolja ponuda podova u regionu

Najbolja ponuda podova u regionu

Pod je element stambenog ili poslovnog prostora s kojim se u velikoj mjeri utiče na finalni izgled enterijera. Različite prostorije zahtijevaju različitu vrstu poda, a u našem prodajnom centru ih možete pronaći sve i pri tome dobiti najbolji omjer cijene i kvaliteta.

Kada je riječ o dnevnim i spavaćim sobama, tu su uobičajena dva rješenja, za koja je dugogodišnjo iskustvo pokazalo da su najbolja – puno drvo (parket) i njegova sve popularnija alternativa laminat.

Nudimo širok izbor parketa, različitog dezena od različitih vrsta drveta, koji predstavljaju dugoročno rješenje podne obloge u vašem domu. Uz pravilno postavljanje, kvalitetan bukov ili hrastov parket može trajati generacijama, a uz male zahvate (brušenje i lakiranje), uvijek mu je moguće dati izgled novog.

Pored ovih klasika podne obloge, za one koji vole atraktivniji izgled u ponudi su i parketi od egzotičnih vrsta drveta kao što su bambus, teak ili američki orah, koji kvalitetom nadmašuju evropske parkete, tako da se isplate bez obzira na višu cijenu.

Ukoliko je vaš budžet za uređenje poda manji, ili jednostavno ne želite potrošiti na pod više nego što je neophodno da se posao odradi korektno – ne brinite, i za to imamo rješenje, a ono se zove kvalitetan laminat.

Glavne prednosti laminata nad podovima od punog drveta jesu najprije cijena, zatim jednostavnost postupka montaže, te na kraju održavanje postavljenog poda – gornji sloj laminata izrađen je od plastificiranog papira, što ga čini izuzetno otpornim na površna oštećenja, tako da je redovno čišćenje sve što mu nakon postavljanja treba.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, laminati koje imamo u ponudi dolaze sa vjerno isprintanim uzorcima prirodnog drveta, tako da krajnji izgled prostorije ne zaostaje za onima kod kojih je na podu puno drvo. Osim toga, tu su i laminati u bojama, podesni za dječije sobe i poslovne prostore.

Pored parketa i laminata, u ponudi imamo i atraktivne tarkete (podne obloge velikih dimenzija, od punog drveta), kao i kvalitetne linoleume, čiji je razvoj sa tehnologijom daleko otišao, učinivši ih sasvim dostojnim za uređenje podnih površina i mimo hodnika i balkona, na kojima smo na njih navikli.

Posjetite Ceralmyco centar, gdje će vas naše ljubazno osoblje sa zadovoljstvom uputiti na najbolje rješenje za izgled vašeg novog poda.